ASIAKASPALVELU ja ajanvaraus

Henkilökohtainen etävoimaantuminen ja ETÄHOIto MA-SU klo 10.00 – 23.00

AINOASTAAN ajanvarauksella
Soita Ma-pe klo 10-19

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein työssämme. Toivottavasti löydät niistä avun kysymykseesi. Muussa tapauksessa ota yhteyttä suoraan meihin.

Mitkä ovat ETÄKURSSIn edut?

Meillä voit tehdä kurssisi alusta loppuun etäkurssina. Voit siis asua missä tahansa päin Suomea. Kurssit ovat henkilökohtaisia ja saat siten täyden huomion ja puhtaimman energian. Kurssin ajankohta sovitaan etukäteen molemmille osapuolille sopivaksi. Etäkurssin hinta on huomattavasti edullisempi ja helpompi vaihtoehto (säästät myös aikaa sekä matkakuluja). Ilta ja viikonloppu ajat sopivat hyvin! Etäkurssimme voimaantumisen teho ja kurssin sisältö on sama kuin olisit paikan päällä (jotkut kokevat voimaantumisen jopa voimakkaampana). Etäkurssin jälkeenkin saat jatkotukea aina kun sitä tarvitset (emailitse/puhelimitse*). *kohtuudessa. Ensisijainen yhteydenpito on sähköpostitse (24/7). Vastaukset tulevat aina mahdollisimman nopeasti.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa etäkurssia valitessasi:

 1. MASTER-ETÄKURSSIT – kokeneen opettajan opastuksella
  Sisältää ohjeet miten valmistetaan voimaantumisen vastaanottoa varten esim. kotonasi, kokeneen mestarin reaaliajassa tehty etävoimaantuminen, kurssimateriaalit (PDF) sekä jatkuva tuki. Paperisen sertifikaatin saa maksutta kun viimeinen taso on suoritettu (muuten 39€/taso).
  Master-etäkurssimme löydät täältä: https://slhc.fi/tuote-osasto/master-etakurssi/
 2. MP3-ETÄKURSSIT – ILMAN OPETTAJAA
  Näitä voit heti ostosi jälkeen ladata, purkaa ja opiskella. Kurssi on pakattu ZIP tiedostoon. Zip-tiedosto sisältää tarvitsemasi MP3-voimantumismusiikki tiedosto(n)/(t) sekä kurssimateriaalin. Pyynnöstäsi lähetämme PDF-sertifikaatin sähköpostitse kun olet voimaannuttanut itsesi ja harjoitellut vähintään yhden kuukauden säännöllisesti ja monipuolisesti kurssimateriaalin tekniikoita käyttäen. 
  MP3-etäkurssimme löydät täältä: https://slhc.fi/tuote-osasto/mp3-etakurssi/

MASTER-ETÄKURSSIT
OPETTAJAN opastuksella

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Saanko ohjeita ennen etävoimaantumistani?

Totta kai, saat selkeät ohjeet ennen voimaantumispäivää sähköpostitse. Jos  tarpeellista voit soittaa ja käymme vielä puhelimitse läpi, jotta voit varmuudella vastaanottaa energiajärjestelmäsi ”virityksen”.

Saanko tukea OPETTAJALTANI koulutusjakson jälkeenKIN?

Kyllä, sitä varten ollaan täällä. Tuemme sinua polullasi henkilökohtaisella lähestymistavalla, aina sinua ja elämäntilanteesi huomioiden. Huomioimme myös kasvuvarat ja erityistarpeesi kurssin edistyessä. Ensisijainen tuki on 24/7 sähköpostimme  – vastaamme aina mahdollisimman pian. Voit myös soittaa aukioloaikoina.

Onko Opettajani reaaliajassa ETÄvoimaanNUTTAmassa minua?

Kyllä, me kunnioitamme sinua, tahtosi oppia uutta ja aikaasi. Sinä ja opettajasi ovat reaaliajassa yhtäaikaa ”läsnä”. Sinä kotonasi, hotellihuoneessasi, mökillä tms. ja mestaritasolla oleva opettajasi on missä hän  on valinnut rauhallisen paikkansa sinua varten. Aika sovitaan aina etukäteen!

sulje SARAKKEEN Laatikot

MP3-ETÄkurssit
Ilman opettajaa

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Miksi ovat mp3-ETÄkurssit niin paljon Edullisempia?

Näitä kursseja opiskellaan täysin itsenäisesti ilman opettajan tukea. Voimaantumisen teet itse kuuntelemalla MP3 ”voimaantumismusiikkia”. Musiikkiin on ”ladattu” viritys, jolla voit voimaannuttaa itsesi valitsemassasi paikassa niin usein kun haluat. Jokainen voimaannuttaminen voimistaa entisestään. Kurssi sisältää myös PDF-kurssiohjeet. Pyynnöstäsi lähetämme PDF-sertifikaatin sähköpostitse kun olet voimaannuttanut itsesi ja harjoitellut vähintään yhden kuukauden säännöllisesti ja monipuolisesti kurssimateriaalin tekniikoita käyttäen. Koska nämä eivät vaadi opettajalta osallistumista voimme näitä kursseja tarjota paljon edullisemmin. 

Suositellaan kokeneemmille energiahoitajille ja mestareille (Reiki tms.)

Kuka on näitä MP3 kursseja alunperin kehittänyt?

Maailmankuulu energia-, meditaatio- ja reikimestari Ole Gabrielsen. Shangri-La Healing Center:illä on maailmanlaajuinen myyntioikeus. Me pidämme huolta, että saat turvallisen ja puhtaan voimaantumisen suoraan lähteeltä. Jälleenmyyntioikeus Suomessa on eksklusiivinen. 

Mitä tarvitsen MP3-kurssia varten?
 1. Noin ½ – 1 t tapahtumalle pyhitettyä aikaa
 2. MP3 soitin – esim. PC, Ipod tai älykännykkä
 3. Taito purkaa ZIP-tiedostoa. Toimitamme kaikki -mp3-kurssit pakattuna Zip-tiedostoon latausajan pienentämiseksi
 4. Tunne, että tämä kurssi on juuri sinulle tärkeä
 5. Hiljaisuutta ja rauhaa siellä missä otat vastaan voimaantumisen – kotonasi, hotellihuoneessa, luonnossa, mökillä tms.
 6. Turvallisuus huomioitava kuten esim. kynttilöitä polttaessa tunnelman luonnissa talvella jne. Voimaantumisen aikana voit torkahtaa, koska se rentoutttaa niin paljon.
SULJE SARAKKEEN LAATIKOT

ETÄHOIDOT Mestarin Ohjeistuksella

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Saanko ohjeita siitä miten hoitoa otetaan vastaan?

Kyllä, lähetämme sinulle PDF-ohjeet emailitse. Pyynnöstäsi käydään ohjeet vielä kerran puhelimitse läpi – runsaasti ennen hoidon vastaanottamisajankohtaa. 

Miten kauan kestää Chakrajärjestelmän ETÄHOITO

Se riippuu valitsemastasi etähoitopaketista. Kun valitset kahden hoidon pakettia saat 2*30 minuutin kestävän hoidon. Kun valitset 4 kerran paketin saat 4*45 minuutin hoidot. 

Millainen väli kannattaa ottaa hoitokertojen välille?

Vähintään 3 päivää. Energiakenttäsi ja järjestelmäsi tarvitsee hoidon jälkeistä harmonisointiaikaa.

SULJE SARAKKEEN LAATIKOT