Japanilainen sana Reiki tarkoittaa universumin, maailman kaikkeuden elämänenergiaa/ elämänvoimaa, (toiset kutsuvat sitä myöskin chi, ki, prana nimellä) joka itsessään sisältää kaiken viisauden ja rakkauden. Reiki on kaikkialla olevaa intelligentti, älykäs energia joka tietää kertomatta missä parannusta/ lievitystä, harmonisointia ja tasapainoitusta tarvitaan. Reikin tarkoitus on elämänlaadun optimointia, ylläpitoa ja epämukavuuden ennaltaehkäisyä. Se avartaa mielen ymmärrystä. Mielen vakautta edistavä vaikutus, kirkkautta ajatuksiin, rakkautta ja kunnioitusta itseäsi kohtaan paranee entisestään huomattavasti, näet enemmän ”väriä elämässäsi” ….  Se on myös luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto, jossa energia virtaa/kanavoidaan hoitajan käsien ja kanavoinnin kautta hoidettavaan, myös jollekin joka on vaikka 1000 km päästä hoitajasta, kyllä!  Hoidettava itseasiassa imee tätä energiaa juuri sen verran kuin on valmis vastaanottamaan. Opit miten tämä onnistuu reikikurssimme ja intuitiosi kautta.  Tämä energia käy läpi fyysisen kehon, mielen, sielun sekä hengen tasot. Reikillä hoidetaan kokonaista ihmistä/eläintä/aatetta/kasvia etc. asiaa kuten menneet ja jopa tulevat, ei siis ainoastaan tiettyä sairautta tai oiretta.
Reikihoidossa lähdetään siitä, että sairaus ei koskaan ole ainoastaan fyysinen. Jotain on silloin epätasapainossa luonnon kanssa. Taustalla ovat usein ihmisen omat ajatukset, odotukset, asenteet, elämänvaihe, uskomukset, kehityksenhalu, jne… Reiki vaikuttaa ”sisäiseen maisemaasi” aina optimoidaakseen kohdetta olkoot se sitten ihminen, kukka, koira, kissa tms.. Reiki ei liity mihinkään uskontoon ja on aivan turvallinen. Tämän terapian etuna on se, että energiaa antava henkilö ei menetä omaa energiaansa, koska hoitaja on vain läpäisevä kanava. Hän oikeastaan saa itsekin siitä jonkin annoksen tästä tasapainoittavasta valon energiasta. Englannissa, Hollannissa, Unkarissa sekä USA:n useissa osavaltioissa Reiki on virallisesti hyväksytty hoitomuoto myös sairaaloissa. Norjassa Reikihoitoa saa esim. sairaaloissa antaa potilaille omaisten luvalla, jolloin sairaalassa järjestetään hoitohuone hoidettavalle ja hoitajalle.
Shangri-La Healing Centerissä löytyy monta Reikimuotoja:
Kundalini Reiki (todella tehokas, laaja Reikimuoto-käytetyin ja asiakkaiden suosima), Gold Reiki, Tibetan Reiki, Imara Reiki, Usui Shiki Ryoho Reiki (tavanomaisin maailmalla) ym. ym. Tällä tavalla saadaan ”työkalu valikoima” paremmaksi (synergia) ja energiahoito juuri sinulle sopivaksi. Kaikista reikimuodoista voimaannuttajalla on Reiki Master tason diplomi. Seitsemäntoista vuoden kokemuksella jaetaan oppilaillemme tietoutta ja kokemuksia .. henkilökohtaisesti.

Reiki hoidon aikana tapahtuu…

Paras tulos saadaan kun asiakas huolehtii veden nauttimisesta ennen hoitoa (olkoot sitten etänä tai paikan päällä). Asiakkaan on huolehdittava että on ”läsnä” riittävän ajoissa hoitoon missä tahansa lienee (n.5 minuuttia ennen hoidon alkua). Hoitoa voi vastaanottaa tuolissa istuen tai makuuasennossa. Asiakkaan ei tarvitse muuta tehdä kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta. Jokainen hoitomuoto ja hoitokerta voi tuntua erilaiselta, eikä se ole ihmeellistä, koska kun paraneminen/muutokset/tasapainoitus/harmonisointi on alkanut tapahtua olosuhteetkin muuttuvat jatkuvasti. Yleensä ensimmäisen kerran aikana ”avataan” ja valmistellaan asiakasta/hoidettavaa ottamaan paremmin vastaan Reiki energiaa. Seuraavan kerran aikana se voikin jo tuntua erilaiselta ja yleensä voimakkaammalta. Reiki hoidot vaihtelevat ja siinä juuri sen ihanuus onkin. Aina mielenkiintoista millainen se seuraava kerta tulee olemaan. Reiki energian hyöty on suurempi silloin kun asiakas/hoidettava on vastaanottavainen ja rento. Reiki-energia vaikuttaa monella tavalla ja ainoastaan positiivisesti. Koska Reiki on ”älykäs” energiamuoto, se kulkee kehossa/mielessä automaattisesti sellaisiin paikkoihin joissa on energiapuutteita. Reikiä voi jollain tavalla verrata elintärkeään happeen.

Minkälaisia kokemuksia voi olla hoidon aikana/ jälkeen?

Koemme Reikihoidon kaikki eri tavalla, koska olemme kaikki erillaisia. Elämänvaiheemme sekä elämän kokemuksemme vaikuttavat kaikki kuinka koemme hoidon. Silti on olemassa ”yhteisiä” kokemuksia kuten: Autuas olo, täydellinen rentoutuminen, arjen unohtaminen, lämpöä, kivunlievitys, ajantajun häviäminen ja moni muu. Se on henkilökohtainen kokemus jolla saa paremman yhteyden itseensä.

Hoidon jälkeen huolehdittava seuraavasta …

Vettä, vettä ja vettä. Keho on hoidon jälkeen poistamassa kuona-aineita. Yleensä ei tarvitse edes kertoa asiakkaille, että heidän tulisi juoda enemmän puhdasta vettä, koska yleensä heti Reiki hoidon jälkeen heille on jo kehittynyt voimakas janon tunne. Tämä tapahtuu myös niille henkilöille joita ei helposti janota, vaikka heillä olisikin nestevajaus. Hoito ei kuitenkaan loppu siihen, vaikka varsinainen hoitoaika onkin jo ohi. Sillä silloin se yleensä vasta alkaakin (hoitoaika=prosessien käynnistys), joten Reikihoidon jälkeen kannattaa ottaa rennommin asioita. Annat siten itsellesi enemmän mahdollisuuksia parantua/ eheytyä. Olemme kuulleet asiakkailtamme monenlaisia erittäin tyytyväisiä kommentteja. Jotkut asiakkaistamme tunsivat jopa viikon ajan selvästi muutoksia tapahtuneen hoitonsa jälkeen. Suurin osa asiakkaistamme ovat kertoneet tuntevansa olonsa paremmaksi ja rennommaksi, vahvistuneensa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Monien asiakaskertomusten mukaan useimmat vaivat olivat täysin poistuneet eivätkä enää ole tulleet takaisin tai ainakin olivat huomattavasti lievempiä kuin alkuperäiset. jokainen meistä on kuitenkin ainutlaatuinen ja näin tuloksetkin.