KUNDALINI REIKI ETÄKURSSIT

Lisätietoja saat kattavammin täältä: www.kundalinireiki.fi

Kundalini Reiki kurssit ovat yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävä energiahoito-/ Reikimuoto. Kundalini Reiki eroaa paljonkin Kundalini joogasta yms. yleisesti kundalini energiaan liittyviin metoodeihin juuri sen hellän, positiivisen ja turvallisen tekniikan ansiosta.
Kundalini Reiki ei ole tavanomainen Reiki kuten Usui yms. (KR taso 1 esim. vastaa Usui 1+2+3). Tasapainoa etsivä ihminen, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itsensä energiahoidolla paikasta ja ajasta riippumatta rakastaa juuri tätä hoitomuotoa sen suorasukaisuutensa ja positiivisen energian vuoksi.
Ei symboleja, ei Japanin kieltä eikä monimutkaisia rituaaleja.
Hoidot kundalini reiki energialla eivät kestä 1½ tuntia … ne kestävät vain 3-5 minuuttia! Sopii siis kiireisillekin ;). Hoitoaika itse käynnistää harmonisointi ja tasapainoitusprosessin jonka jälkeen hoitajaa ei enää tarvita. Hoito jatkuu hoidetussa niin kauan kun tarpeen sillä hoitokerralla. Tämä ”älykäs energia” huolehtii siitä hoidettavan kanssa. Vertauskuva: vedelle et tarvitse kertoa että sen täytyy tayttaa kuoppia… se on sen luontainen tehtävä. Samalla periaatteella Reikikin toimii. Energia valuu missä on puutosta on ja yrittää saada harmonian tilan aikaan kaikilla tasoilla.

  • Nopea, tehokas, yksinkertainen, henkilökohtainen, aikatauluusi sopiva, voit asua missä tahansa päin Suomea
  • Etäkurssin voimaantumiset myös viikonloppuisin sekä iltaisin 23:00 asti – vain ajanvarauksella! Tämä on loistavaa…

Näytetään kaikki 4 tulosta

Shangri-La Healing Center

Kurssin voit aloittaa koska ja missä tahansa päin Suomea. Sovi oma aikasi...

Tiedustelut & ajanvaraus ma-pe klo 10-19
Kurssit ja hoidot pyynnöstä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

SSL SUOJATTU SIVUSTO JA VERKKOKAUPPA

Suorita kurssin kaikki tasot ja saat hienon sertifikaatin