ARKKIENKELIT ja ENKELIT

Arkkienkelin voimaantumisen vastaanottaminen tarkoittaa sitä, että olet kytköksissä kyseisen Arkkienkelin energiaan jota olet valinnut.
Arkkienkeli virityksen/voimaantumisen tarjotaan MASTER etävoimaantumisena tai MP3-Etäkurssina.
Viritys/voimaantuminen kestää n. 10–15 minuuttia per Arkkienkeli, jonka aikana kyseisen Arkkienkelin energia voimistuu sinussa pysyväksi voimanvaraksi.
Tämä tarkoittaa sitä, että kykysi työskennellä kyseisellä Arkkienkeli energialla ja kanavoida tätä ihanaa Jumal energiaa, muuttuu paljon vahvemmaksi.
Jos olet jo herkistynyt/viritetty muihin energioihin, huomaat, että kykysi olla yhteydessä ja työskennellä, sekä kanavoida myös Arkkienkeli energiaa tulee huomattavasti paranemaan.

Kuinka voit saada Arkkienkeleitä auttamaan sinua?Opit,käyttämään erityisiä tekniikoita enkelien ohjauksen ja inspiraation saamiseksi ja kuinka enkelit alkavat työskentelemään puolestasi, käsittelemällä kaikkea elämäsi arkisista yksityiskohdista ihmeisiin.

Niin kauan kuin se, mitä pyydät heitä tekemään, on positiivinen eikä vahingoita toisia ihmisiä tai häiritse elämäsi suunnitelmaa, enkelit vastaavat pyyntöösi.
Sinun ei tarvitse vain pyytää heitä auttamaan sinua henkilökohtaisesti, voit myös ohjata heitä suorittamaan suurempiakin tehtäviä.
Enkelit kirjaimellisesti odottavat, että annat heille tehtäviä.
On vain yksi sääntö, jota he harvoin rikkovat. He eivät puutu maailmaamme, ellemme pyydä heitä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Shangri-La Healing Center

Kurssin voit aloittaa koska ja missä tahansa päin Suomea. Sovi oma aikasi...

Tiedustelut & ajanvaraus ma-pe klo 10-19
Kurssit ja hoidot pyynnöstä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

SSL SUOJATTU SIVUSTO JA VERKKOKAUPPA

Suorita kurssin kaikki tasot ja saat hienon sertifikaatin