11 kpl heti ladattavat Soundweave MP3 nyt kauppaan lisätty

huhti 17, 2020Konsta

Ohessa PDF-ohje… https://slhc.fi/wp-content/uploads/2020/04/SoundWeave-OHJEET.pdf ja maininta kaikista Soundweave tiedostoista.
Samalla siinä on myös ohje miten niitä kannattaa kuunnella yms.

Maailmalla kuuluisa meditaatio- ja reikimestari Ole Gabrielsen (kehittäjä) selittää Soundweave seuraavasti:
”Vuoden 2000 paikkeilla loin musiikkikappaleita paranemista ja meditaatiota edistävällä menetelmällä, jota kutsun SoundWeave. Nämä Soundweave menetelmät ovat hyvin menestyneet maailmanlaajuisesti. Soundweave on hyvin erityinen ja ainutlaatuinen tapa upottaa/pujotella energiaa ääniin ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi paranemista ja meditaatiota varten, aivan kuten
jotkut muut menetelmät (kuten esim. ”Binaural beats”).”

Nyt näitä SoundWeave musiikkikappaleita voi ostaa Suomesta Shangri-La Healing Centerin verkkokaupasta (www.slhc.fi). Heti maksun jälkeen voit ladata kappaleet suoraan koneeseesi MP3 tiedostoina.
Shangri-la Healing Centerillä on yksinoikeus myydä näitä Suomessa. Ostettu tuote on ainoastaan ostajalle ja samassa kotitaloudessa oleville henkilöille tarkoitettu. Tuotteita ei ehdottomasti saa jakaa muille, sillä se tuote menettää muuten voimansa.

Me Shangri-La:ssa huolehdimme siitä, että saat aina loistavan energisen ja puhtaan tuotteen, joka tulee suoraan lähteeltä.

Share This

Share this post with your friends!