Reikikurssit

Etä- sekä lähikurssit
KUNDALINI REIKI KURSSI 2024 - Kaikki tasot 1,2 ja 3

KUNDALINI REIKI Kurssi Taso I (uusin versio 2024)

Saa muutoksen aikaan! Tukee luovaa henkistä kasvua!

YKSINKERTAINEN, ERITTÄIN HELPPO JA SEN LISÄKSI VIELÄ VOIMAKAS REIKIMUOTO (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii sekä aloittelijoille että jo pitkään Reikiä ”harrastaneille”. Sopii mainiosti toistenkin Reikimuotojen kanssa ja saa synergiaa aikaan.

KUNDALINI REIKI Kurssi Taso II (uusin versio 2021)

Edellyttää Kundalini Reiki I- tason pohjaksi!

KUNDALINI REIKI MASTER Kurssi Taso III (uusin versio 2021)

Edellyttää Kundalini Reiki I sekä II-tason pohjaksi! (SISÄLTÄÄ 35€ ARVOISEN DIPLOOMIN)

Hinnat ja lisätiedot:

http://kundalinireiki.fi/hinnasto/

GOLD REIKI 2021

Muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi!
Kultainen Valo Gold Reikistä on voimakkain muunnoksen valo fyysisessä maailmankaikkeudessa.

Voit käyttää Gold Reikiä tavallisena Reikinä yksinään tai yhdistelmänä muiden energiahoitomuotojen kanssa kuten esim. Kundalini Reiki, Silver Violet Flame yms.
Kurssi sisältää koulutuksen, ohjeet ja kauniin sertifikaatin (arvoltaan 35€).

Kurssi on silloin kun se sinulle ja meille sopii!
Gold Reiki -kurssi on yksilöllinen ja saat täyden huomiomme.

 

HINTA
Hyvinkään hoitola – paikan päällä, henkilökohtaisesti 50 € 
TAI
Etäkurssina (etävoimaantumistekniikalla) 40 €

Orb of Life

(Chi energia joka kulkee aina mukanasi ja ruokkii sinua energialla 24/7)

Orb of Life on eteerinen energiapallo. Se muodostuu erittäin tiivistetystä korkeataajuisesta värähtelevästä elämän energiasta. Se ei ole fyysinen esine. Se on puhdasta energiaa. Mitä sillä voi tehdä? Se toimii kuin antenni elemän energialle (chi, prana) ja ruokkii sinua 24/7 sillä energialla. Voit energisoida esineitä, itseäsi, toisia, eläimiä, vettä, ruokaa, suojata itseäsi automaattisesti negatiivisilta energioilta ja ns. ”psychic attacks”. Auttaa myöskin poistamaan tukoksia. Avustaa healing sessioissa, sekä henkilökohtaisissa että etähoidoissa. Saat henkilökohtaisen Orb of Life:in ja se kestää koko elämäsi ajan. Se ei heikkene eikä kulu. Saat myös ohjeita kuinka itse voit luoda lisää kyseisen energian energiapalloja ja jakaa niitä toisille ystäville.

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x ½ tuntia – Hinta: 50 € **

Golden Ray Empowerment/ Kultainen Säde voimaantuminen

This beautiful empowerment includes teachings on the healing power of forgiveness and how to release fears so you can progress spiritually.

Vaatimus: oltava Gold Reiki II tai The Golden Light 2017

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti Hinta 50 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x ½ tuntia – Hinta: 40 € **

THE GOLDEN LIGHT 2017 voimaantuminen!

 

KORVAA kaikki edelliset Gold Reiki versiot

SOPII KAIKILLE ilman kokemustakin heti Master Tasolle. THE GOLDEN LIGHT 2017 muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi! Gold Light on voimakkain transformaation valo fyysisessä universumissa. On vähän informaatiota Gold Reikistä, mutta tiedetään, että se on niin voimakas, koska se on yhteydessä Gold Ray:hin (Kultaiseen Säteeseen), joka on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista. Tämä Reiki systeemi luo energiaa, joka on niin puhdas, että se nostaa ihmisen värähtelytasoa jota hoidetaan niin korkealle siihen pisteeseen, että healing voi tapahtua fyysisessä kehossa.

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti Hinta 50 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x ½ tuntia – Hinta: 40 € **

Enkeli & Harmonia kivi - Voimaantuminen ja kiven energisointi koulutus **PAKETTIHINTAAN**

Enkeli Kivi Voimaantuminen ja kiven energisointi koulutus

Kun pidät mukanasi (koruna, taskussasi) Enkeli Kiveä (Angel Stone),ainutlaatuinen sinulle osoitettu enkeli on jatkuvasti energiakentässäsi. Hän huolehtii, että saat energiaa jota tarvitset. Se tasapainottaa, parantaa ja suojelee sinua. Se tuntuu hyvin hellävaraiselta ja rauhoittavalta. Enkeli työskentelee tukoksiemme kanssa ja auttaa meitä pysymään enemmän tasapainossa sekä keskittymään paremmin kauneuteen ja iloon. Meidän mielialaamme nostetaan siten! Toimii myöskin täydellisesti healing menetelmänä …ja paljon muuta . Opit miten teet itse enkelikiviä toisille ja paljon muuta kuten veden energisoiminen.

Harmonia Kivi Voimaantuminen + ja kiven energisointi koulutus 

Harmony Stone (harmonia kivi) auttaa meitä pysymään tasapainoisina ja harmoniassa. Se toimii myös mainiosti healing sessioissa ja etähoitomenetelmänä. Harmonia Kiviä EI tarvitse puhdistaa, koska ne eivät ime negatiivista energiaa itseensä.Voit pitää kiviä mukanasi (koru tai taskussa yms.), yöksi tyynyn alla, laittaa kylpyammeeseen kun käyt kylvyssä tai kiinnitä suihkupäähän niin, että se energisoi veden joka virtaa siitä kehollesi yms.

Enkeli Kivi Voimaantuminen + Harmonia Kivi Voimaantuminen – *PAKETTITARJOUS*

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 2 tuntia Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti – Hinta: 50 € **

SOLAR LIGHT EMPOWERMENT/ Auringon Valon & LUNAR LIGHT EMPOWERMENT/ Kuun Valon VOIMAANTUMINEN **PAKETTIHINTA**

SOLAR LIGHT EMPOWERMENT/ Auringon Valo Voimaantuminen

Auringon energia on lämmin, korkea värähtelevä rakastava energia, erittäin hyödyllinen healing sessioissa. Solar Lightillla on monia erinomaisia ominaisuuksia ja tärkeimmät ovat healing sekä jälleenuudistaminen. Nämä energiat edistävät iloa, onnellisuutta, mielenrauhaa, tyyneyttä ja tasapainoa. Se puhdistaa ja suojelee negatiivisilta energioilta. Se on sen lisäksi suurenmoinen apu meditaatiossa. Solar Light on erinomainen apu päästä murheen ja surun yli sekä se on suuri apu valaista tiettyä asiaa tai tilannetta. Voit käyttää Solar Lightia kuten tavallista Reikiä, yksistään tai yhdistettynä sen kanssa. Erittäin helppo käyttää ja oppia, jopa lapselle. Lunar Light ja Solar Light on hyvä yhdistelmä ja käyttäytyvät kuten Yin ja Yang. Yin on kuu, feminiininen ja Yang on aurinko, maskuliini. Solar Light Empowerment vastaanotetaan yhtenä virityksenä. Oikeastaan siinä on 3 viritystä yhdistettynä yhdeksi empowerment:ksi. Sen lisäksi saat opin miten itse voit jakaa toisille Solar Light Empowermentin.

SEKÄ

LUNAR LIGHT EMPOWERMENT/ Kuun Valo Voimaantuminen

Kuun energia, on korkea värähtelevä rakastava energia, joka on auringon kaltainen energia, erittäin hyödyllinen healing sessioissa. Lunar Lightillla on monia erinomaisia ominaisuuksia. Kaikkein tärkeintä tässä on tunne-elämän parantaminen. Sen energiat auttavat kaikkien elämän feminiinisissä aspekteissa. Se edesauttaa mielenrauhaa, tyyneyttä ja tasapainoa. Se puhdistaa ja suojelee negatiivisilta energioilta. Se on sen lisäksi suurenmoinen apu meditaatiossa. Lunar Light on erinomainen apu käsiteltäessä mielen alitajuntaa sekä siihen liittyviä asioita. Lunar Light ja Solar Light on hyvä yhdistelmä ja käyttäytyvät kuten Yin ja Yang. Yin on kuu, feminiininen ja Yang on aurinko, maskuliini. Voit käyttää Lunar Lightia kuten tavallista Reikiä, yksistään tai yhdistettynä sen kanssa. Erittäin helppo käyttää ja oppia, jopa lapselle. Lunar Light Empowerment vastaanotetaan yhtenä virityksenä. Oikeastaan siinä on 3 viritystä yhdistettynä yhdeksi empowerment:ksi. Sen lisäksi saat opin miten itse voit jakaa toisille Lunar Light Empowermentin.

*PAKETTITARJOUS*

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 2 tuntia Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti – Hinta: 50 € **

Ota yhteyttä

9 + 7 =

Jaa tämä

Jaa kavereittesi kanssa!