REIKI ENERGIA hoitaa kokonaisvaltaisesti

Japanilainen sana Reiki tarkoittaa universumin, maailman kaikkeuden elämänenergiaa/ elämänvoimaa, (toiset kutsuvat sitä myöskin chi, ki, prana nimellä) joka itsessään sisältää kaiken viisauden ja rakkauden. Reiki on intelligentti, älykäs energia joka tietää kertomatta missä parannusta/ lievitystä tarvitaan. Se on myös luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto, jossa energia virtaa/kanavoidaan hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoidettava itseasiassa imee tätä energiaa juuri sen verran kuin on valmis vastaanottamaan. Tämä energia käy läpi fyysisen kehon, mielen, sielun sekä hengen tasot. Reikillä hoidetaan kokonaista ihmistä, ei vain tiettyä sairautta tai oiretta.
Reikihoidossa lähdetään siitä, että sairaus ei koskaan ole ainoastaan fyysinen. Taustalla ovat aina ihmisen omat ajatukset, odotukset, asenteet, elämänvaihe, uskomukset, kehityksenhalu, jne… Reiki ei liity mihinkään uskontoon ja on aivan turvallinen. Tämän terapian etuna on se, että energiaa antava henkilö ei menetä omaa energiaansa, koska terapeutti on vain läpäisevä kanava. Englannissa, Hollannissa, Unkarissa sekä USA:n useissa osavaltioissa Reiki on virallisesti hyväksytty hoitomuoto myös sairaaloissa. Norjassa Reikihoitoa saa esim. sairaaloissa antaa potilaille omaisten luvalla, jolloin sairaalassa järjestetään hoitohuone hoidettavalle ja hoitajalle.
Shangri-La Healing Centerissä löytyy enemmän Reikimuotoja (kuin yleensä):
Kundalini Reiki (todella tehokas, laaja Reikimuoto-käytetyin ja asiakkaiden suosima), Gold Reiki, Tibetan Reiki, Imara Reiki, Usui Shiki Ryoho Reiki (tavanomaisin maailmalla) ym. ym. Tällä tavalla saadaan ”työkalu valikoima” paremmaksi (synergia) ja energiahoito juuri sinulle sopivaksi. Kaikista reikimuodoista hoitajalla on Reiki Master tason diplomi.

Reiki hoidon aikana tapahtuu…

Paras tulos saadaan kun asiakas huolehtii veden nauttimisesta ennen tuloaan hoitoon. Asiakkaan on huolehdittava että saapuu riittävän ajoissa hoitoon (n.5 minuuttia ennen hoidon alkua). Hoitoa annetaan luxus tuolissa istuen tai makuuasennossa. Asiakkaan ei tarvitse muuta tehdä kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta. Jokainen hoitomuoto voi tuntua erilaiselta, eikä se ole ihmeellistä, koska kun paraneminen on alkanut tapahtua olosuhteetkin muuttuvat jatkuvasti. Yleensä ensimmäisen kerran aikana ”avataan” ja valmistellaan asiakasta ottamaan paremmin vastaan Reiki energiaa. Seuraavan kerran aikana se voikin jo tuntua erilaiselta ja yleensä voimakkaammalta. Reiki hoidot vaihtelevat ja siinä juuri sen ihanuus onkin. Aina mielenkiintoista millainen se seuraava kerta tulee olemaan. Reiki energian hyöty on suurempi silloin kun asiakas on vastaanottavainen. Reiki-energia vaikuttaa monella tavalla ja ainoastaan positiivisesti. Koska Reiki on ”älykäs” energiamuoto, se kulkee kehossa automaattisesti sellaisiin paikkoihin joissa on energiapuutteita. Reikiä voi jollain tavalla verrata elintärkeään happeen.

Minkälaisia kokemuksia voi olla hoidon aikana/ jälkeen?

Koemme Reikihoidon kaikki eri tavalla, koska olemme kaikki erillaisia. Elämänvaiheemme sekä elämän kokemuksemme vaikuttavat kaikki kuinka koemme hoidon. Silti on olemassa ”yhteisiä” kokemuksia kuten: Autuas olo, täydellinen rentoutuminen, arjen unohtaminen, lämpöä, kivunlievitys, ajantajun häviäminen ja moni muu. Se on henkilökohtainen kokemus jolla saa paremman yhteyden itseensä.

Hoidon jälkeen huolehdittava seuraavasta …

Vettä, vettä ja vettä. Keho on hoidon jälkeen poistamassa kuona-aineita. Yleensä ei tarvitse edes kertoa asiakkaille, että heidän tulisi juoda enemmän puhdasta vettä, koska yleensä heti Reiki hoidon jälkeen heille on jo kehittynyt voimakas janon tunne. Tämä tapahtuu myös niille henkilöille joita ei helposti janota, vaikka heillä olisikin nestevajaus. Hoito ei kuitenkaan loppu siihen, vaikka varsinainen hoitoaika onkin jo ohi. Sillä silloin se yleensä vasta alkaakin, joten Reikihoidon jälkeen kannattaa ottaa rennommin. Annat itsellesi enemmän mahdollisuuksia parantua/ eheytyä. Olemme kuulleet asiakkailtamme monenlaisia erittäin tyytyväisiä kommentteja.Jotkut asiakkaistamme tunsivat jopa viikon ajan selvästi muutoksia tapahtuneen hoitonsa jälkeenkin. Suurin osa asiakkaistamme ovat kertoneet tuntevansa olonsa paremmaksi ja rennommaksi, vahvistuneensa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Monien asiakaskertomusten mukaan useimmat vaivat olivat täysin poistuneet eivätkä enää ole tulleet takaisin tai ainakin olivat huomattavasti lievempiä kuin alkuperäiset.