Royal Bliss Special (1t)

Suosittu Royal Special on yhdistetty paketti, jossa valitset kaksi kolmesta seuraavista hoitomuodoista: Reikihoito, Valkoinen Lotus Käsihieronta ja Niska-Hartia-Selkä hieronta.

Royal Bliss DeLuxe (2t)

Suosittu Royal DeLuxe on yhdistetty paketti, josta löytyy 3 eri hoitomuotoa. Reikihoito, Valkoinen Lotus Käsihieronta ja Niska-Hartia-Selkä hieronta.

Royal Bliss Luxus (3t)

Royal Luxus on yhdistetty paketti, josta löytyy 4 eri hoitomuotoa. Reikihoito, Holosync, Valkoinen Lotus Käsihieronta ja Niska-Hartia-Selkä hieronta + Hoitoon kuuluu kehoa puhdistava ja virkistävä juoma.

Royal Bliss VIP (4t)

Royal VIP on yhdistetty paketti, josta löytyy 5 eri hoitomuotoa. 5 Tiibetiläisten Riitin Opetus, Reikihoito, Holosync, Valkoinen Lotus Käsihieronta ja Niska-Hartia-Selkä hieronta. + Hoitoon kuuluu kehoa puhdistava ja virkistävä juoma.

Suurin osa asiakkaista elää kiireistä elämää ja stressi painaa päälle monella tavalla.

Shangri-La Healing Centerin Himalaya Royal hoito onkin todellinen TEHO-paketti, jolla saadaan asiakkaan stressitasoa huomattavasti alennettua jo heti ensimmäisen hoitokerran aikana. Moni asiakas tuleekin niin rennoksi, etteivät halua lähteä pois ja haluavat vielä jonkin aikaa vain ”olla” ja ”herätä” virkistyneenä ja uusin voimin arkeen.

Tämä rento olotila hoidon jälkeen vaihtelee tunneista jopa viikkoon. On jopa tapauksia, jossa se on kestänyt pitempään. Se onkin juuri mihin pyritään…Täydelliseen paratiisi tunnelmaan, jossa irtaantuu hetkeksi arjesta. Asiakas saa taas pitkästä aikaan yhteyden itseensä ja oppii uudella tavalla rentoutumaan vaivattomasti. Kehoa ja mieltä hemmotellaan kunnolla.

Onhan meillä sentään oikeus nauttia elämästäkin! Eihän se vaan sitä raatamista varten ole? Yleensä hoidon jälkeen asiakas saa omaa rauhaa ja ”vain olla ja palautua” aikaa, joka kestää noin 5-10 minuuttia. Jotkut ovat jopa torkahtaneet hetkeksi ison hymyn kera.

Kenelle sopiva?

Kaikille niille joille terveys on tärkeä ja haluavat hemmotella itseään kunnolla, koska tuntevat, että ovat sen ansainneet. Ja varsinkin ne henkilöt jotka ovat burn-out/uupumus vaiheessa tai tulossa tai olleet.

Mietipäs tätä…. koska olet viimeksi todella ollut täysin rento? Kuinka usein tämä tapahtuu verrattuna arki-elämääsi?

Onko mahdollisuus räätälöidä?

Kyllä, me tuemme luovaa ajattelua ja jopa kannustamme sitä. Ihmisellä on sisäänrakennettu vaisto. Koska olemme kaikki erillaisia sekä elämme eri elämänvaiheita/hetkeä meidän kannattaa harjoittaa tätä vaistoamme. Se on kuitenkin meidän sisäinen oppaamme, joka huolehtii meistä parhaiten kun sitä oppii käyttämään oikein. Ihan niin kuin urheilussa vaistokin tarvitsee ”liikuntaa” ja ”harjoittelua” pysyäkseen hyvässä kunnossa.

Tästä syystä asiakas itse saa valita hänelle sopivan paketin joka ”tuntuu” hyvälle. Hoitaja vastaa mielellään kysymyksiin, jotta hoito tulisi ”tutuksi” ennen kuin hoito alkaa.