D-STRESS HOITO = vaikuttava tehorentoutus

Koska olet viimeksi ollut täysin rento ja stressitön?
D-Stress hoito on monimuotoinen tehohoito, joka tähtää kuten Himalaya Royal-hoidot täydelliseen stressin poistumiseen mielestä sekä kehosta.
Suurin osa ihmisistä elää kiireistä elämää ja stressi painaa päälle monella tavalla. Hoidon aikana asiakas myös oppii tekniikkoita, joilla hän voi itsekin ennaltaehkäistä stressiä sekä vähentää stressin vaikutuksia, jos elää ns. ”stressaavassa ympäristössä”.

Elämä ilman normaalia stressiä olisi tylsää. Kuitenkin voimakas ja ennen kaikkea liian pitkään jatkunut stressi johtaa häiritseviin oireisiin, elintoimintojemme haitallisiin muutoksiin ja pahimmillaan sairauksien puhkeamiseen. Ensimmäiset oireet stressistä tunne-elämän puolella ovat esimerkiksi väsymys, ahdistuneisuus, ärtyneisyys, turhautumisen tunne ja unihäiriöt, etenkin aamuyöstä herääminen ja valvominen sen jälkeen. Myös seksuaalinen haluttomuus ja ruokahalun muutokset saattavat olla stressin aiheuttamia.

Shangri-La Healing Centerin D-stress hoito onkin todellinen Anti-Stress tehopaketti, jolla saamme asiakkaan stressitasoa huomattavasti alennettua jo heti ensimmäisen hoitokerran aikana. Useimmat asiakaistamme tulevatkin niin rennoiksi, etteivät haluaisi ollenkaan lähteä pois, vaan haluavat vain olla kaikessa rauhassa vielä jonkin aikaa ja herätä virkistyneenä ja uusin voimin arkeen.

Tämä rento olotila hoidon jälkeen vaihtelee useimmista tunneista jopa viikkoon. On paljon henkilöitä, joilla se on kestänyt pidempään. Se onkin juuri mihin pyrimme…Täydelliseen paratiisi tunnelmaan, jossa hoidettava irtaantuu hetkeksi arjesta. Asiakas saakin taas pitkästä aikaan yhteyden itseensä ja oppii uudella tavalla rentoutumaan vaivattomasti. Kehoa ja mieltä hemmotellaan tehokkasti. Onhan meillä sentään oikeus nauttia elämästäkin! Ei elämän kuulu olla pelkkää raatamista! Hoidon jälkeen asiakas saa omaa rauhaa ja ”vain olla ja palautua” aikaa, joka kestää noin 5-10 minuuttia. Jotkut ovat jopa torkahtaneet hetkeksi ison hymyn kera.

Kenelle sopiva ?
Kaikille niille joille terveys on tärkeä ja haluavat hemmotella itseään tehokkasti, koska ymmärtävät, että ovat sen ansainneet.
Mietipäs tätä…. koska olet viimeksi todella ollut täysin rento? Kuinka usein tämä tapahtuu arki-elämässäsi?

Mistä hoidoista D-STRESS muodostuu?
Holosync (½t) + (½t) Reiki (vaihtoehtoisena Hieronta TAI Life Coaching Reikihoidon sijaan)