KURSSIT – etäkurssit tai Hyvinkää

Edulliset etäkurssit sopivat sinulle jos asut missä tahansa päin Suomea! Avaa lisätiedot ”+”-merkkistä.
Hinnasto päivitetty 21.3.2020

Kundalini Reiki tasot 1, 2, 3 alkaen 70€

Lisätietoa ja hinnat: www.kundalinireiki.fi

Kundalini Reiki kurssit.
Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävä energiahoito-/ Reikimuoto.
Lue tästä linkistä mitä reiki on.
Kundalini Reiki eroaa paljonkin Kundalini joogasta yms. yleisesti kundalini energiaan liittyviin metoodeihin juuri sen hellän, positiivisen ja turvallisen tekniikan ansiosta.
Kundalini Reiki ei ole tavanomainen Reiki kuten Usui yms. (KR taso 1 esim. vastaa Usui 1+2+3). Tasapainoa etsivä ihminen, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itsensä energiahoidolla paikasta ja ajasta riippumatta rakastaa juuri tätä hoitomuotoa sen suorasukaisuutensa ja positiivisen energian vuoksi.
Ei symboleja, ei Japanin kieltä eikä monimutkaisia rituaaleja.
Hoidot eivät kestä 1½ tuntia …ainoastaan 3-5 minuuttia!

Solar Angels 2023 alkaen 40€

Auringon Enkelit: Tulevat auringosta ja ovat yhteydessä Sydän Chakraan.
Tämä energia on transformatiivinen ja hoitaa solutasolla, koska Auringon energia sisältää kaikki valon taajuudet. Solar Angelsin energia auttaa nuorentamaan ja parantamaan, erityisesti fyysisen kehon. Käytä tätä energiaa etenkin silloin, kun olet käymässä läpi jotain prosessia.
On tehokasta viimeistellä ja päättää mikä tahansa hoitosessio tai menettely Solar Angels energiahoidolla.

Etäkurssi sisältää suomenkieliset ohjeet sekä sertifikaatin (PDF) joka toimitetaan sähköpostitse.

Etäkurssina maksaa kurssi 40€ (sis. PDF-sertifikaatin-emailitse)

Gold Reiki 2021

Muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi!
Kultainen Valo Gold Reikistä on voimakkain muunnoksen valo fyysisessä maailmankaikkeudessa.

Voit käyttää Gold Reikiä tavallisena Reikinä yksinään tai yhdistelmänä muiden energiahoitomuotojen kanssa kuten esim. Kundalini Reiki, Silver Violet Flame yms.
Kurssi sisältää koulutuksen, ohjeet ja kauniin sertifikaatin (arvoltaan 35€).

Kurssi on silloin kun se sinulle ja meille sopii!
Gold Reiki -kurssi on yksilöllinen ja saat täyden huomiomme.

Etäkurssina (etävoimaantumistekniikalla) 40 €

 

THE GOLDEN LIGHT 2017 Voimaantuminen - alkaen 40€

KORVAA KAIKKI EDELLISET GOLD REIKI VERSIOT
SOPII KAIKILLE ilman kokemustakin heti Master Tasolle. THE GOLDEN LIGHT 2017 muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi! Gold Light on voimakkain transformaation valo fyysisessä universumissa. On vähän informaatiota Gold Reikistä, mutta tiedetään, että se on niin voimakas, koska se on yhteydessä Gold Ray:hin (Kultaiseen Säteeseen), joka on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista. Tämä Reiki systeemi luo energiaa, joka on niin puhdas, että se nostaa ihmisen värähtelytasoa jota hoidetaan niin korkealle siihen pisteeseen, että healing voi tapahtua fyysisessä kehossa. The Golden Light 2017 on kaikkein uusin ja korvaa kaikki edeltävät GOLD REIKI versiot. Nimi on muuttunut kuten energioiden värähtelykin aivan uuteen tasoon.
HINTA
Etäkurssin hinta: 40 €

Arkkienkelikurssit alkaen 50€/3kpl

UUDET ARKKIENKELI KURSSIT

Arkkienkelin voimaantumisen vastaanottaminen tarkoittaa sitä, että olet kytköksissä kyseisen Arkkienkelin energiaan jota olet valinnut.

Arkkienkeli virityksen/voimaantumisen voi saada joko etävoimaantumisena, kuuntelemalla mp3 voimaantumismusiikkitiedostoa tai henkilökohtaisesti paikan päällä annettuna voimaantumisena.
Viritys/voimaantuminen kestää n. 10–15 minuuttia per Arkkienkeli, jonka aikana kyseisen Arkkienkelin energia voimistuu sinussa pysyväksi voimanvaraksi.
Tämä tarkoittaa sitä, että kykysi työskennellä kyseisellä Arkkienkeli energialla ja kanavoida tätä ihanaa Jumal energiaa, muuttuu paljon vahvemmaksi.
Jos olet jo herkistynyt/viritetty muihin energioihin, huomaat, että kykysi olla yhteydessä ja työskennellä, sekä kanavoida myös Arkkienkeli energiaa tulee huomattavasti paranemaan.

Kuinka voit saada Arkkienkeleitä auttamaan sinua?

Opit,käyttämään erityisiä tekniikoita enkelien ohjauksen ja inspiraation saamiseksi ja
kuinka enkelit alkavat työskentelemään puolestasi, käsittelemällä kaikkea elämäsi arkisista yksityiskohdista ihmeisiin.

Niin kauan kuin se, mitä pyydät heitä tekemään, on positiivinen eikä vahingoita toisia ihmisiä tai häiritse elämäsi suunnitelmaa, enkelit vastaavat pyyntöösi.

Sinun ei tarvitse vain pyytää heitä auttamaan sinua henkilökohtaisesti, voit myös ohjata heitä suorittamaan suurempiakin tehtäviä.

Enkelit kirjaimellisesti odottavat, että annat heille tehtäviä.

On vain yksi sääntö, jota he harvoin rikkovat. He eivät puutu maailmaamme, ellemme pyydä heitä.

Seuravaaksi 3 eri tapaa jolla voit voimaannuttaa itsesi: 

Lisätiedot ja tarkemmat hinnat klikkaa seuraavaa linkkiä: https://slhc.fi/enkelikurssit/

**REIKI YMS. ETÄKURSSIT

Valitse voimaantumisaikasi (45 min) ma-su klo. 10.00 – 23.00 väliseksi ajaksi! Aikaa voi varata emailitse/puhelimitse/palautelomakkeen avulla ma-su 10.00-18.00. Sen ajan ulkopuolella vain emailitse tai palautelomakkeen avulla. Me tarkistamme onko se aika varattu tai vapaa ja ilmoitamme siitä sinulle. Ennen kurssin alkua saat ohjeet miten vastaanotetaan voimaantuminen etänä. Voimaantumisen kesto 30-45 minuuttia/taso/hlö. Voit olla kotonasi/hotellissa. Tarvitset vain noin tunnin täydellistä rauhaa.
Vain ajanvarauksella! Seuraavana päivänä saat ohjeet PDF muodossa. Jälkitukeakin saa.