KURSSIT – etäkurssit tai Hyvinkää

Edulliset etäkurssit sopivat sinulle jos asut missä tahansa päin Suomea! Avaa lisätiedot ”+”-merkkistä.
Hinnasto päivitetty 21.6.2019

Solar Angels 2023 alkaen 40€

Auringon Enkelit: Tulevat auringosta ja ovat yhteydessä Sydän Chakraan.
Tämä energia on transformatiivinen ja hoitaa solutasolla, koska Auringon energia sisältää kaikki valon taajuudet. Solar Angelsin energia auttaa nuorentamaan ja parantamaan, erityisesti fyysisen kehon. Käytä tätä energiaa etenkin silloin, kun olet käymässä läpi jotain prosessia.
On tehokasta viimeistellä ja päättää mikä tahansa hoitosessio tai menettely Solar Angels energiahoidolla.

Etäkurssi sisältää suomenkieliset ohjeet sekä sertifikaatin (PDF) joka toimitetaan sähköpostitse.

Kurssin hinta:

Hyvinkään hoitolassa
50€ sis. paperisen sertifikaatin.

Etäkurssina
 maksaa kurssi
40€ (sis. PDF-sertifikaatin-emailitse)

Kundalini Reiki tasot 1, 2, 3 alkaen 60€

Lisätietoa ja hinnat: www.kundalinireiki.fi

Kundalini Reiki kurssit.
Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävä energiahoito-/ Reikimuoto.
Lue tästä linkistä mitä reiki on.
Kundalini Reiki eroaa paljonkin Kundalini joogasta yms. yleisesti kundalini energiaan liittyviin metoodeihin juuri sen hellän, positiivisen ja turvallisen tekniikan ansiosta.
Kundalini Reiki ei ole tavanomainen Reiki kuten Usui yms. (KR taso 1 esim. vastaa Usui 1+2+3). Tasapainoa etsivä ihminen, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itsensä energiahoidolla paikasta ja ajasta riippumatta rakastaa juuri tätä hoitomuotoa sen suorasukaisuutensa ja positiivisen energian vuoksi.
Ei symboleja, ei Japanin kieltä eikä monimutkaisia rituaaleja.
Hoidot eivät kestä 1½ tuntia …ainoastaan 3-5 minuuttia!

Gold Reiki 2021

Muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi!
Kultainen Valo Gold Reikistä on voimakkain muunnoksen valo fyysisessä maailmankaikkeudessa.

Voit käyttää Gold Reikiä tavallisena Reikinä yksinään tai yhdistelmänä muiden energiahoitomuotojen kanssa kuten esim. Kundalini Reiki, Silver Violet Flame yms.
Kurssi sisältää koulutuksen, ohjeet ja kauniin sertifikaatin (arvoltaan 35€).

Kurssi on silloin kun se sinulle ja meille sopii!
Gold Reiki -kurssi on yksilöllinen ja saat täyden huomiomme.

 

HINTA
Hyvinkään hoitola – paikan päällä, henkilökohtaisesti 50 €
TAI
Etäkurssina (etävoimaantumistekniikalla) 40 €

 

SILVER VIOLET FLAME - alkaen 40€

Silver Violet Flamella voidaan poistaa kaikenlaisia negatiivisia energioita, jotka voivat ilmetä monella tavalla esim. sairautena, itseinhona, stressinä, ahdistuksena ja pelkona yms. Se auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme. Silver Violet Flamen avulla voidaan muuttaa tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Esim. kaikenlaisia ihmissuhde/ parisuhdeongelmia, sekä taloudellisia ongelmia. Tässä vain muutama esimerkki sen mahdollisista voimakkaista vaikutuksista. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä.

Kurssin kesto paikan päällä – H’kää: 1 kerta, 2 tuntia Hinta 50 €
TAI etäkurssina hintaan 40 € **

ORB OF LIFE - alkaen 50€
(Chi energia joka kulkee aina mukanasi ja ruokkii sinua energialla 24/7)

Orb of Life on eteerinen energiapallo. Se muodostuu erittäin tiivistetystä korkeataajuisesta värähtelevästä elämän energiasta. Se ei ole fyysinen esine. Se on puhdasta energiaa. Mitä sillä voi tehdä? Se toimii kuin antenni elemän energialle (chi, prana) ja ruokkii sinua 24/7 sillä energialla. Voit energisoida esineitä, itseäsi, toisia, eläimiä, vettä, ruokaa, suojata itseäsi automaattisesti negatiivisilta energioilta ja ns. ”psychic attacks”. Auttaa myöskin poistamaan tukoksia. Avustaa healing sessioissa, sekä henkilökohtaisissa että etähoidoissa. Saat henkilökohtaisen Orb of Life:in ja se kestää koko elämäsi ajan. Se ei heikkene eikä kulu. Saat myös ohjeita kuinka itse voit luoda lisää kyseisen energian energiapalloja ja jakaa niitä toisille ystäville.

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 tunti Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: ½ tuntia
Hinta: 50 € **

THE GOLDEN LIGHT 2017 Voimaantuminen - alkaen 40€

KORVAA KAIKKI EDELLISET GOLD REIKI VERSIOT
SOPII KAIKILLE ilman kokemustakin heti Master Tasolle. THE GOLDEN LIGHT 2017 muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi! Gold Light on voimakkain transformaation valo fyysisessä universumissa. On vähän informaatiota Gold Reikistä, mutta tiedetään, että se on niin voimakas, koska se on yhteydessä Gold Ray:hin (Kultaiseen Säteeseen), joka on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista. Tämä Reiki systeemi luo energiaa, joka on niin puhdas, että se nostaa ihmisen värähtelytasoa jota hoidetaan niin korkealle siihen pisteeseen, että healing voi tapahtua fyysisessä kehossa. The Golden Light 2017 on kaikkein uusin ja korvaa kaikki edeltävät GOLD REIKI versiot. Nimi on muuttunut kuten energioiden värähtelykin aivan uuteen tasoon.
HINTA
50 € (Hyvinkään hoitola)
TAI
Etäkurssin hinta: 40 €

5 TIIBETILÄISTÄ RIITTIÄ NUORUUDEN LÄHTEEN LIIKKEET (PERUSKURSSI)

NUORUUDEN LÄHDE (PERUSKURSSI)
Henkilökohtaista opetusta – myös viikonloppuisin.
Ainoastaan ajanvarauksella.
(pienet 2 – 4 hengen ryhmät – pyydä tarjous)

KURSSIT:
VARAA OMA AIKASI SOITTAMALLA 040 936 0727
Noin 98% kirjaa lukeneista tekevät liikkeet väärin! Moni websivusto opettaa ne jopa väärin tai hyvin puutteellisena (tarkoitus on varmaan ollut hyvä, mutta näissä liikkeissä kannattaa tietää muutamia asioita hyvin jos haluaa saada täyden hyödyn irti niistä kaikista).

HALUATKO SINÄ TEHDÄ NIITÄ OIKEIN??
Tiibetiläinen viiden liikkeen harjoitus esiteltiin länsimaissa ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Riitit ovat yksinkertaisia liikkeitä. Niitä on viisi kappaletta ja ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia ja niveliä ja niiden uskotaan nuorentavan koko ihmistä.

Kurssi kestää noin 1½-2 tuntia, jonka jälkeen voit itsenäisesti alkaa harrastamaan tätä ”nuorentavaa” liikuntamuotoa. Tarinan mukaan alun perin salaperäisiä riittejä harjoittivat Himalajalla asuvat buddhalaismunkit, jotka näyttivät monta kymmentä vuotta nuoremmalta kun mitä he olivat todellisuudessa. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu ja energisoiva liikesarja.

Liikkeesi tarkistetaan koko kurssin aikana ja saat yksilöidyt neuvot joilla onnistut jatkossakin.
HINTA
Yksityisopetuksena: 50€/hlö
Hinnat sis. 24% alv

5 TIIBETILÄISTÄ RIITTIÄ
Viisi tiibetiläistä riittiä tunnetaan myös nimillä tiibetiläiset liikkeet, viisi tiibetiläistä liikettä ja viisi tiibetiläistä menetelmää. Ne ovat kuitenkin eri asia kuin tiibetiläinen jooga.

Enkeli & Harmonia kivi - Voimaantuminen ja kiven energisointi kurssi **PAKETTIHINTAAN** alkaen 50€

Enkeli Kivi Voimaantuminen ja kiven energisointi koulutus

Kun pidät mukanasi (koruna, taskussasi) Enkeli Kiveä (Angel Stone),ainutlaatuinen sinulle osoitettu enkeli on jatkuvasti energiakentässäsi. Hän huolehtii, että saat energiaa jota tarvitset. Se tasapainottaa, parantaa ja suojelee sinua. Se tuntuu hyvin hellävaraiselta ja rauhoittavalta. Enkeli työskentelee tukoksiemme kanssa ja auttaa meitä pysymään enemmän tasapainossa sekä keskittymään paremmin kauneuteen ja iloon. Meidän mielialaamme nostetaan siten! Toimii myöskin täydellisesti healing menetelmänä …ja paljon muuta . Opit miten teet itse enkelikiviä toisille ja paljon muuta kuten veden energisoiminen.

Harmonia Kivi Voimaantuminen + ja kiven energisointi koulutus

Harmony Stone (harmonia kivi) auttaa meitä pysymään tasapainoisina ja harmoniassa. Se toimii myös mainiosti healing sessioissa ja etähoitomenetelmänä. Harmonia Kiviä EI tarvitse puhdistaa, koska ne eivät ime negatiivista energiaa itseensä.Voit pitää kiviä mukanasi (koru tai taskussa yms.), yöksi tyynyn alla, laittaa kylpyammeeseen kun käyt kylvyssä tai kiinnitä suihkupäähän niin, että se energisoi veden joka virtaa siitä kehollesi yms.

Enkeli Kivi Voimaantuminen + Harmonia Kivi Voimaantuminen – *PAKETTITARJOUS*

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 2 tuntia Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti – Hinta: 50 € **

Arkkienkelikurssit alkaen 50€/3kpl

UUDET ARKKIENKELI KURSSIT

Arkkienkelin voimaantumisen vastaanottaminen tarkoittaa sitä, että olet kytköksissä kyseisen Arkkienkelin energiaan jota olet valinnut.

Arkkienkeli virityksen/voimaantumisen voi saada joko etävoimaantumisena, kuuntelemalla mp3 voimaantumismusiikkitiedostoa tai henkilökohtaisesti paikan päällä annettuna voimaantumisena.
Viritys/voimaantuminen kestää n. 10–15 minuuttia per Arkkienkeli, jonka aikana kyseisen Arkkienkelin energia voimistuu sinussa pysyväksi voimanvaraksi.
Tämä tarkoittaa sitä, että kykysi työskennellä kyseisellä Arkkienkeli energialla ja kanavoida tätä ihanaa Jumal energiaa, muuttuu paljon vahvemmaksi.
Jos olet jo herkistynyt/viritetty muihin energioihin, huomaat, että kykysi olla yhteydessä ja työskennellä, sekä kanavoida myös Arkkienkeli energiaa tulee huomattavasti paranemaan.

Kuinka voit saada Arkkienkeleitä auttamaan sinua?

Opit,käyttämään erityisiä tekniikoita enkelien ohjauksen ja inspiraation saamiseksi ja
kuinka enkelit alkavat työskentelemään puolestasi, käsittelemällä kaikkea elämäsi arkisista yksityiskohdista ihmeisiin.

Niin kauan kuin se, mitä pyydät heitä tekemään, on positiivinen eikä vahingoita toisia ihmisiä tai häiritse elämäsi suunnitelmaa, enkelit vastaavat pyyntöösi.

Sinun ei tarvitse vain pyytää heitä auttamaan sinua henkilökohtaisesti, voit myös ohjata heitä suorittamaan suurempiakin tehtäviä.

Enkelit kirjaimellisesti odottavat, että annat heille tehtäviä.

On vain yksi sääntö, jota he harvoin rikkovat. He eivät puutu maailmaamme, ellemme pyydä heitä.

Seuravaaksi 3 eri tapaa jolla voit voimaannuttaa itsesi: 

Lisätiedot ja tarkemmat hinnat klikkaa seuraavaa linkkiä: http://slhc.fi/enkelikurssit/

SOLAR LIGHT EMPOWERMENT/ Auringon Valon & LUNAR LIGHT EMPOWERMENT/ Kuun Valon VOIMAANTUMINEN **PAKETTIHINTA** alkaen 50€

SOLAR LIGHT EMPOWERMENT/ Auringon Valo Voimaantuminen

Auringon energia on lämmin, korkea värähtelevä rakastava energia, erittäin hyödyllinen healing sessioissa. Solar Lightillla on monia erinomaisia ominaisuuksia ja tärkeimmät ovat healing sekä jälleenuudistaminen. Nämä energiat edistävät iloa, onnellisuutta, mielenrauhaa, tyyneyttä ja tasapainoa. Se puhdistaa ja suojelee negatiivisilta energioilta. Se on sen lisäksi suurenmoinen apu meditaatiossa. Solar Light on erinomainen apu päästä murheen ja surun yli sekä se on suuri apu valaista tiettyä asiaa tai tilannetta. Voit käyttää Solar Lightia kuten tavallista Reikiä, yksistään tai yhdistettynä sen kanssa. Erittäin helppo käyttää ja oppia, jopa lapselle. Lunar Light ja Solar Light on hyvä yhdistelmä ja käyttäytyvät kuten Yin ja Yang. Yin on kuu, feminiininen ja Yang on aurinko, maskuliini. Solar Light Empowerment vastaanotetaan yhtenä virityksenä. Oikeastaan siinä on 3 viritystä yhdistettynä yhdeksi empowerment:ksi. Sen lisäksi saat opin miten itse voit jakaa toisille Solar Light Empowermentin.

SEKÄ

LUNAR LIGHT EMPOWERMENT/ Kuun Valo Voimaantuminen

Kuun energia, on korkea värähtelevä rakastava energia, joka on auringon kaltainen energia, erittäin hyödyllinen healing sessioissa. Lunar Lightillla on monia erinomaisia ominaisuuksia. Kaikkein tärkeintä tässä on tunne-elämän parantaminen. Sen energiat auttavat kaikkien elämän feminiinisissä aspekteissa. Se edesauttaa mielenrauhaa, tyyneyttä ja tasapainoa. Se puhdistaa ja suojelee negatiivisilta energioilta. Se on sen lisäksi suurenmoinen apu meditaatiossa. Lunar Light on erinomainen apu käsiteltäessä mielen alitajuntaa sekä siihen liittyviä asioita. Lunar Light ja Solar Light on hyvä yhdistelmä ja käyttäytyvät kuten Yin ja Yang. Yin on kuu, feminiininen ja Yang on aurinko, maskuliini. Voit käyttää Lunar Lightia kuten tavallista Reikiä, yksistään tai yhdistettynä sen kanssa. Erittäin helppo käyttää ja oppia, jopa lapselle. Lunar Light Empowerment vastaanotetaan yhtenä virityksenä. Oikeastaan siinä on 3 viritystä yhdistettynä yhdeksi empowerment:ksi. Sen lisäksi saat opin miten itse voit jakaa toisille Lunar Light Empowermentin.

*PAKETTITARJOUS*

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 2 tuntia Hinta 70 €

TAI

ETÄKURSSINA | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti – Hinta: 50 € **

**REIKI YMS. ETÄKURSSIT

Valitse voimaantumisaikasi (45 min) ma-su klo. 10.00 – 23.00 väliseksi ajaksi! Aikaa voi varata emailitse/puhelimitse/palautelomakkeen avulla ma-su 10.00-18.00. Sen ajan ulkopuolella vain emailitse tai palautelomakkeen avulla. Me tarkistamme onko se aika varattu tai vapaa ja ilmoitamme siitä sinulle. Ennen kurssin alkua saat ohjeet miten vastaanotetaan voimaantuminen etänä. Voimaantumisen kesto 30-45 minuuttia/taso/hlö. Voit olla kotonasi/hotellissa. Tarvitset vain noin tunnin täydellistä rauhaa.
Vain ajanvarauksella! Seuraavana päivänä saat ohjeet PDF muodossa. Jälkitukeakin saa.

HOIDOT

CHAKRA ENERGYHEALING - 50€

Tämä energiahoito hoitaa sekä mielen että kehon. Syvärentouttava hoitomuoto. Noin puolet ajasta on hoidon tehoa tukevaa elämänvalmennusta.

AURA HEALING - ENERGIAHOITO - 50€

Aura Healing hoitaja poistaa psyykkiset jätteet hoidettavan henkilön emotionaalisesta ja mentaalisesta kehosta, sekä poistaa psyykkisten jätteiden alkuperäisen aiheuttajan.

Onneksi psyykkiset jätteet voidaan poistaa ja hoitaa aurat, joissa ne sijaitsivat. Kun ne on poistettu Aurasta, niin silloin ne eivät pääse värähtelemään fyysiseen kehoon, eivätkä täten pääse aiheuttamaan fyysistä vaivaa tai sairautta.

 

REIKIHOIDOT - mm. Kundalini Reiki hinta 50€

Reikihoidoista lisätietoa:
http://slhc.fi/reiki/
http://slhc.fi/energiahoidot/
http://slhc.fi/energiahoidot/reikihoidot/

REIKI BLISS HOITOMonen reikimuodon yhdistelmä/synergiahoito

KUNDALINI REIKI ETÄHOITOSARJA 4KRT voimassa 2 KK paketti 80€

4 kerran etähoito – voimassa 2kk
Tarjoamme koko suomen asiakkaillemme etähoitotekniikalla tehtyjä energiahoitoja sarjahoitoina, Sarjahoito sisältää yhden hoidon neljänä eri päivänä kahden kuukauden sisällä. Nämä ovat tasapainoittavia etähoitoja, ei siis etävoimaantumisia.

Hoidon ajankohdat sovitaan etukäteen. Hoidon aikana voit olla läsnä tietoisesti tai voit esim. nukkua, työskennellä tms. – ei vaikuta hoidon tehoon. Sinun ei tarvitse aina olla ”läsnä” samaan aikaan kun etähoito tehdään. Sopii siten myös kiireisille. Saat sähköpostitse ilmoituksen jokaisen etähoidon jälkeen.

Etähoitosarjan voi myös ostaa lahjaksi
Etähoitosarja laskutetaan etukäteen
Voimassaoloaika alkaa heti maksusuorituksen jälkeen
Selkeät ohjeet saat heti ennen ensimmäistä etähoitoa
HINTA
4 kerran etähoitosarja – 80€
(2 kk:n voimassaoloaika)

OPTIMA-LifeCoaching - 55€

LIFE COACHING – Elämäntaidon valmennus (3K-LifeCoaching), lukkotilojen avaaminen, itsensä ”löytäminen”, voimavarojen löytäminen, itseluottamus, itsetuntemus, surutyö/erotilanne, kuinka nautit elämästäsi täysin siemauksin, kuinka voitat pelkosi, 3K- työkalut onnellisempaan elämään omilla ehdoillasi ja omin voimin, kuinka jälleen innostut elämästäsi yms.

TEHORENTOUTUS HOLOSYNC®

TEHORENTOUTUS HOLOSYNC®Holosync hoitaa ja ennaltaehkäisee burn-out/uupumuksen ja avaa lukkotilat, syvärentouttaa! Laukaisee jännitystilat kehossa kuin mielessäkin yms.

Hinta: 50€