KURSSIT – etäkurssit tai Hyvinkää

Edulliset etäkurssit sopivat sinulle jos asut missä tahansa päin Suomea! Avaa lisätiedot ”+”-merkkistä.

Kundalini Reiki tasot 1, 2 ja 3

Lisätietoa ja hinnat: www.kundalinireiki.fi

Kundalini Reiki kurssit.
Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävä energiahoito-/ Reikimuoto.
Lue tästä linkistä mitä reiki on.
Kundalini Reiki eroaa paljonkin Kundalini joogasta yms. yleisesti kundalini energiaan liittyviin metoodeihin juuri sen hellän, positiivisen ja turvallisen tekniikan ansiosta.
Kundalini Reiki ei ole tavanomainen Reiki kuten Usui yms. (KR taso 1 esim. vastaa Usui 1+2+3). Tasapainoa etsivä ihminen, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itsensä energiahoidolla paikasta ja ajasta riippumatta rakastaa juuri tätä hoitomuotoa sen suorasukaisuutensa ja positiivisen energian vuoksi.
Ei symboleja, ei Japanin kieltä eikä monimutkaisia rituaaleja.
Hoidot eivät kestä 1½ tuntia …ainoastaan 3-5 minuuttia!

Solar Angels 2023

Auringon Enkelit: Tulevat auringosta ja ovat yhteydessä Sydän Chakraan.
Tämä energia on transformatiivinen ja hoitaa solutasolla, koska Auringon energia sisältää kaikki valon taajuudet.

Solar Angelsin energia auttaa nuorentamaan ja parantamaan, erityisesti fyysisen kehon.

Käytä tätä energiaa etenkin silloin, kun olet käymässä läpi jotain prosessia.
On tehokasta viimeistellä ja päättää mikä tahansa hoitosessio tai menettely Solar Angels energiahoidolla.

Etäkurssi sisältää suomenkieliset ohjeet sekä sertifikaatin (PDF) joka toimitetaan sähköpostitse.

Kurssin hinta:

Hyvinkään hoitolassa
49€ sis. paperisen sertifikaatin.

Etäkurssina
 maksaa kurssi
40€ (sis. PDF-sertifikaatin-emailitse)

Hinnat sis. 24% alv.

Gold Reiki 2021

Muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi!
Kultainen Valo Gold Reikistä on voimakkain muunnoksen valo fyysisessä maailmankaikkeudessa.

Voit käyttää Gold Reikiä tavallisena Reikinä yksinään tai yhdistelmänä muiden energiahoitomuotojen kanssa kuten esim. Kundalini Reiki, Silver Violet Flame yms.
Kurssi sisältää koulutuksen, ohjeet ja kauniin sertifikaatin (arvoltaan 35€).

Kurssi on silloin kun se sinulle ja meille sopii!
Gold Reiki -kurssi on yksilöllinen ja saat täyden huomiomme.

HINTA
Hyvinkään hoitola – paikan päällä, henkilökohtaisesti 89 €
TAI
Etäkurssina (etävoimaantumistekniikalla) 55 €

SILVER VIOLET FLAME

Silver Violet Flamella voidaan poistaa kaikenlaisia negatiivisia energioita, jotka voivat ilmetä monella tavalla esim. sairautena, itseinhona, stressinä, ahdistuksena ja pelkona yms. Se auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme. Silver Violet Flamen avulla voidaan muuttaa tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Esim. kaikenlaisia ihmissuhde/ parisuhdeongelmia, sekä taloudellisia ongelmia. Tässä vain muutama esimerkki sen mahdollisista voimakkaista vaikutuksista. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä.

Kurssin kesto paikan päällä – H’kää: 1 kerta, 2 tuntia Hinta 70 €
TAI etäkurssina hintaan 50 € **

ORB OF LIFE
(Chi energia joka kulkee aina mukanasi ja ruokkii sinua energialla 24/7)

Orb of Life on eteerinen energiapallo. Se muodostuu erittäin tiivistetystä korkeataajuisesta värähtelevästä elämän energiasta. Se ei ole fyysinen esine. Se on puhdasta energiaa. Mitä sillä voi tehdä? Se toimii kuin antenni elemän energialle (chi, prana) ja ruokkii sinua 24/7 sillä energialla. Voit energisoida esineitä, itseäsi, toisia, eläimiä, vettä, ruokaa, suojata itseäsi automaattisesti negatiivisilta energioilta ja ns. ”psychic attacks”. Auttaa myöskin poistamaan tukoksia. Avustaa healing sessioissa, sekä henkilökohtaisissa että etähoidoissa. Saat henkilökohtaisen Orb of Life:in ja se kestää koko elämäsi ajan. Se ei heikkene eikä kulu. Saat myös ohjeita kuinka itse voit luoda lisää kyseisen energian energiapalloja ja jakaa niitä toisille ystäville.

HYVINKÄÄ | Kurssin kesto: 1 x 1 tunti Hinta 80 €
TAI
ETÄKURSSINA | 
Kurssin kesto: 1 x ½ tuntia – Hinta: 40 € **

THE GOLDEN LIGHT 2017 Voimaantuminen

KORVAA KAIKKI EDELLISET GOLD REIKI VERSIOT
SOPII KAIKILLE ilman kokemustakin heti Master Tasolle. THE GOLDEN LIGHT 2017 muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi! Gold Light on voimakkain transformaation valo fyysisessä universumissa. On vähän informaatiota Gold Reikistä, mutta tiedetään, että se on niin voimakas, koska se on yhteydessä Gold Ray:hin (Kultaiseen Säteeseen), joka on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista. Tämä Reiki systeemi luo energiaa, joka on niin puhdas, että se nostaa ihmisen värähtelytasoa jota hoidetaan niin korkealle siihen pisteeseen, että healing voi tapahtua fyysisessä kehossa. The Golden Light 2017 on kaikkein uusin ja korvaa kaikki edeltävät GOLD REIKI versiot. Nimi on muuttunut kuten energioiden värähtelykin aivan uuteen tasoon.
HINTA
100 € (Hyvinkään hoitola)
TAI
Etäkurssin hinta: 50 €

5 TIIBETILÄISTÄ RIITTIÄ NUORUUDEN LÄHTEEN LIIKKEET (PERUSKURSSI)

NUORUUDEN LÄHDE (PERUSKURSSI)

Henkilökohtaista opetusta – myös viikonloppuisin.
Ainoastaan ajanvarauksella.
(pienet 2 – 4 hengen ryhmät – pyydä tarjous)

2017 KURSSIT:
VARAA OMA AIKASI SOITTAMALLA 040 771 7771

Noin 98% kirjaa lukeneista tekevät liikkeet väärin! Moni websivusto opettaa ne jopa väärin tai hyvin puutteellisena (tarkoitus on varmaan ollut hyvä, mutta näissä liikkeissä kannattaa tietää muutamia asioita hyvin jos haluaa saada täyden hyödyn irti niistä kaikista).

HALUATKO SINÄ TEHDÄ NIITÄ OIKEIN??

Tiibetiläinen viiden liikkeen harjoitus esiteltiin länsimaissa ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Riitit ovat yksinkertaisia liikkeitä. Niitä on viisi kappaletta ja ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia ja niveliä ja niiden uskotaan nuorentavan koko ihmistä.

Kurssi kestää noin 1½-2 tuntia, jonka jälkeen voit itsenäisesti alkaa harrastamaan tätä ”nuorentavaa” liikuntamuotoa. Tarinan mukaan alun perin salaperäisiä riittejä harjoittivat Himalajalla asuvat buddhalaismunkit, jotka näyttivät monta kymmentä vuotta nuoremmalta kun mitä he olivat todellisuudessa. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu ja energisoiva liikesarja.

Liikkeesi tarkistetaan koko kurssin aikana ja saat yksilöidyt neuvot joilla onnistut jatkossakin.

HINTA

Yksityisopetuksena: 50€/hlö
Hinnat sis. 24% alv

5 TIIBETILÄISTÄ RIITTIÄ

Viisi tiibetiläistä riittiä tunnetaan myös nimillä tiibetiläiset liikkeet, viisi tiibetiläistä liikettä ja viisi tiibetiläistä menetelmää. Ne ovat kuitenkin eri asia kuin tiibetiläinen jooga.

**REIKI YMS. ETÄKURSSIT

Valitse aikasi (45 min) ma-su klo. 20.00 – 23.00 väliseksi ajaksi! Aikaa voi varata emailitse/puhelimitse/palautelomakkeen avulla ma-su 10.00-19.00. Sen ajan ulkopuolella vain emailitse tai palautelomakkeen avulla. Me tarkistamme onko se aika varattu tai vapaa ja ilmoitamme siitä sinulle. Ennen kurssin alkua saat ohjeet miten vastaanotetaan voimaantuminen etänä. Voimaantumisen kesto 30-45 minuuttia/taso/hlö. Voit olla kotonasi/hotellissa. Tarvitset vain noin tunnin täydellistä rauhaa.
Vain ajanvarauksella! Seuraavana päivänä saat ohjeet PDF muodossa. Jälkitukeakin saa.

HOIDOT

KUNDALINI REIKI ETÄHOITOSARJA 4KRT voimassa 2 KK

4 kerran etähoito – voimassa 2kk
Tarjoamme koko suomen asiakkaillemme etähoitotekniikalla tehtyjä energiahoitoja sarjahoitoina, Sarjahoito sisältää yhden hoidon neljänä eri päivänä kahden kuukauden sisällä. Nämä ovat tasapainoittavia etähoitoja, ei siis etävoimaantumisia.

Hoidon ajankohdat sovitaan etukäteen. Hoidon aikana voit olla läsnä tietoisesti tai voit esim. nukkua, työskennellä tms. – ei vaikuta hoidon tehoon. Sinun ei tarvitse aina olla ”läsnä” samaan aikaan kun etähoito tehdään. Sopii siten myös kiireisille. Saat sähköpostitse ilmoituksen jokaisen etähoidon jälkeen.

Etähoitosarjan voi myös ostaa lahjaksi
Etähoitosarja laskutetaan etukäteen
Voimassaoloaika alkaa heti maksusuorituksen jälkeen
Selkeät ohjeet saat heti ennen ensimmäistä etähoitoa
HINTA
4 kerran etähoitosarja – 80€
(2 kk:n voimassaoloaika)

3K-LifeCoaching

LIFE COACHING – Elämäntaidon valmennus (3K-LifeCoaching), lukkotilojen avaaminen, itsensä ”löytäminen”, voimavarojen löytäminen, itseluottamus, itsetuntemus, surutyö/erotilanne, kuinka nautit elämästäsi täysin siemauksin, kuinka voitat pelkosi, 3K- työkalut onnellisempaan elämään omilla ehdoillasi ja omin voimin, kuinka jälleen innostut elämästäsi yms.

Hinta: 50€ / tunti

CHAKRA HEALING - ENERGIAHOITO

Hoitaa sekä mielen että kehon. Syvärentouttava hoitomuoto. Noin puolet ajasta on hoidon tehoa tukevaa elämänvalmennusta.

Hinta: 50€

AURA HEALING - ENERGIAHOITO

Aura Healing hoitaja poistaa psyykkiset jätteet hoidettavan henkilön emotionaalisesta ja mentaalisesta kehosta, sekä poistaa psyykkisten jätteiden alkuperäisen aiheuttajan.

Onneksi psyykkiset jätteet voidaan poistaa ja hoitaa aurat, joissa ne sijaitsivat. Kun ne on poistettu Aurasta, niin silloin ne eivät pääse värähtelemään fyysiseen kehoon, eivätkä täten pääse aiheuttamaan fyysistä vaivaa tai sairautta.

Hinta: 61€ Nyt vain 50€ 

TEHORENTOUTUS HOLOSYNC®

TEHORENTOUTUS HOLOSYNC®Holosync hoitaa ja ennaltaehkäisee burn-out/uupumuksen ja avaa lukkotilat, syvärentouttaa! Laukaisee jännitystilat kehossa kuin mielessäkin yms.

Hinta: 50€

REIKIHOIDOT - mm. Kundalini Reiki

Reikihoidoista lisätietoa:
http://slhc.fi/reiki/
http://slhc.fi/energiahoidot/reikihoidot/

Hinta: 40€ / tunti

REIKI BLISS HOITOMonen reikimuodon yhdistelmä/synergiahoito

Hinta: 40€ / tunti

TEHOHOITO - D-STRESS

Kaksi tehohoitoa kerralla.. noin puolen tunnin välein

D-STRESS
Holosync ½t + Reiki (tai Life Coaching) ½t.

Hinta 45€