Chakrahoidot

Tie tasapainoisempaan elämään

Kehossamme on 7 pää (main) Chakraa.
Yhdessä ne muodostavat hienon Chakra energia järjestelmän. Kullakin Chakralla on tärkeä merkitys kehomme energioissa, kaikilla elämän alueillamme ja yleisessä hyvinvoinnissamme.
Jos yksikin Chakroistamme on esim. sulkeutunut, heikko tai liian hallitseva, niin meillä on paljon haasteita ja hankaluuksia juuri sen Chakran elämänalueella, tai terveydentilassamme. Kehomme siinä osassa, elimessä, jolla juuri tuon alueen huonosti toimiva tai kokonaan sulkeutunut Chakra sijaitsee.
Tämän takia Chakra Healingillä on todella tärkeä merkitys meille. Sillä saadaan järjestelmä taas toimimaan maksimaalisen hyvin. Joka näkyy ja tuntuu fyysisenä ja psyykkisenä hyvinvointina.

Jokaisella meillä on elämämme aikana ollut stressiä, vastoinkäymisiä, menetyksiä, joillakin henkilöillä enemmän kuin toisilla ja surua. Jotkut ovat jopa joutuneet väkivallan uhreiksi. Toiset kokevat yksinäisyyttä, pelkoa, itseluottamuksen puutetta, tukahdutettuja tunteita, ylirohkeutta tai hallitsemattomia haluja, joita eivät itse pysty kontrolloimaan. Vaikeuksia ihmissuhteissa yms. Jokainen edellä mainituista tapahtumista ja tunteista jo yksinään sekoittaa hienon Chakra järjestelmämme. Onneksi meillä on olemassa tämä Chakra Healing hoitomuoto, jonka avulla tilanne saadaan tasapainoon.
Chakra Healer osaa tunnistaa, kulloinkin hoidon tarpeessa olevan Chakran.

Chakra Healing on miellyttävä tapahtuma hoidettavalle. Hoidettava istuu tai makaa hoitopöydällä pukeissaan.
Samalla hoitokerralla hoidetaan aina hoitoa vaativa Chakra ensin etupuolelta, jonka jälkeen hoitaja hoitaa saman Chakran selkäpuolelta. Kruunu Chakra on poikkeus (sijaitsee pään yläpuolella). Jokaisella meistä on vain yksi kruunu Chakra.
Hoitoon kuuluu myöskin elämänvalmennusta/Life Coaching.

Hinnasto