Viisi Tiibetiläistä Riittiä

Nuorru ja nauti elämästäsi

Nuoruuden lähde (peruskurssi)

Henkilökohtaista opetusta – myös viikonloppuisin.
Ainoastaan ajanvarauksella.

2020 kurssit:
Varaa oma aikasi soittamalla 040 936 0727

Noin 98% kirjaa lukeneista tekevät liikkeet väärin! Moni websivusto opettaa ne jopa väärin tai hyvin puutteellisena (tarkoitus on varmaan ollut hyvä, mutta näissä liikkeissä kannattaa tietää muutamia asioita hyvin jos haluaa saada täyden hyödyn irti niistä kaikista).

Haluatko sinä tehdä niitä oikein??

Tiibetiläinen viiden liikkeen harjoitus esiteltiin länsimaissa ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Riitit ovat yksinkertaisia liikkeitä. Niitä on viisi kappaletta ja ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia ja niveliä ja niiden uskotaan nuorentavan koko ihmistä.

Kurssi kestää noin 1½-2 tuntia, jonka jälkeen voit itsenäisesti alkaa harrastamaan tätä ”nuorentavaa” liikuntamuotoa. Tarinan mukaan alun perin salaperäisiä riittejä harjoittivat Himalajalla asuvat buddhalaismunkit, jotka näyttivät monta kymmentä vuotta nuoremmalta kun mitä he olivat todellisuudessa. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu ja energisoiva liikesarja.

Liikkeesi tarkistetaan koko kurssin aikana ja saat yksilöidyt neuvot joilla onnistut jatkossakin.

Hinta

Yksityisopetuksena:
50€/hlö

Pienryhmä:
2 hklöä – 90€
3 hklöä – 120€
4 hklöä – 140€

Hinnat sis. 24% alv

5 Tiibetiläistä Riittiä

Viisi tiibetiläistä riittiä tunnetaan myös nimillä tiibetiläiset liikkeet, viisi tiibetiläistä liikettä ja viisi tiibetiläistä menetelmää. Ne ovat kuitenkin eri asia kuin tiibetiläinen jooga.

Ota yhteyttä

9 + 14 =